Kondomer apoteket glidmedel apoteket

kondomer apoteket glidmedel apoteket

RFSU So Sensitive hette tidigare RFSU Naked. So Sensitive är en plastkondom som riktar sig till den som vill ha säker sex men söker en tunnare kondom som leder kroppsvärme och därmed ger en naturlig känsla. Kondomen är glidmedelsbehandlad med silikonolja och är latex/gummifri. Denpassar bra att använda av de. RFSU Kondomer – en kondom som endast säljs på apotek. RFSU Kondomer är profilerade och glidmedelsbehandlade. De har en transparent och slät yta och är tillverkade i latex (naturgummi). RFSU Kondomer säljs i pack. Förvara dina RFSU Kondomer så att de inte utsätts för mekanisk skada, solsken eller extrem. Här hittar du vårt sortiment av sexleksaker, glidmedel samt hur du skyddar dig och din partner. Handla produkterna direkt och få dem diskret hemskickade, ofta redan dagen efter beställningen. Läs mer. Fäll ihop artikeln. Foto: Ulf Berglund. Allt inom sex & lust · Sexleksaker · Kondomer · Glidmedel · Apoteket Lust. Visar

Kondomer apoteket glidmedel apoteket - have removed

Klick Supreme Glide Silikonbaserat 40 ml Glidmedel. Kondom för naturlig känsla Materialet utvecklat för att minimera risken för allergiska reaktioner på latex RealFeel-material polyisopren — ett tekniskt avancerat icke-latexmaterial för naturlig hudkänsla. Kondom i naturgummi latex. Massagestav för manuell massage vibrerar ej. Oparfymerad Odour block formula som förebygger besvärande lukt Mild initmtvål med mjölksyra som lindrar irritation och återfuktar. Perfekt vinklad form ger maximal stimulans. RFSU So Sensitive hette tidigare RFSU Naked. So Sensitive är en plastkondom som riktar sig till den som vill ha säker sex men söker en tunnare kondom som leder kroppsvärme och därmed ger en naturlig känsla. Kondomen är glidmedelsbehandlad med silikonolja och är latex/gummifri. Denpassar bra att använda av de. RFSU Kondomer – en kondom som endast säljs på apotek. RFSU Kondomer är profilerade och glidmedelsbehandlade. De har en transparent och slät yta och är tillverkade i latex (naturgummi). RFSU Kondomer säljs i pack. Förvara dina RFSU Kondomer så att de inte utsätts för mekanisk skada, solsken eller extrem. Med glidmedel, extra tunn; Kan användas tillsammans med vattenbaserat glidmedel. Kondom i naturgummi (latex).Passform för ökad känslighet. Glidmedelsbehandlad,neutral pascalservera.eu pascalservera.eu 52mm. 59 kr. Köp. Lev. 1 -3 vardagar. Bild på Durex Extra Safe.

Kondomer apoteket glidmedel apoteket - think, that

Mini vibratorn är tillverkad av matt silikon. Extra tjocka kondomer Easy-On-form för större bekvämlighet Extra glidmedelsbehandlade, något tjockare, med Easy-On-form för större bekvämlighet och komfort. Använd därför aldrig massageolja, hudlotion eller vaselin som glidmedel tillsammans med kondom.

0 responses on “Kondomer apoteket glidmedel apoteket

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *